I Love Las Vegas
presenteert:

Hard Rock Hotel & Casino
4455 Paradise Road, Las Vegas

 

Het Hard Rock Hotel Las Vegas is in maart 1995 geopend en ligt ongeveer 3 straatblokken van de Strip. Sinds de laatste uitbreiding heeft het hotel heeft ruim 700 kamers en trekt vooral "Hard Rock" fans, muziekliefhebbers en bezoekers die graag willen feesten. Vooral de poolparties zijn beroemd, berucht.
 

Het Hard Rock Hotel maakt deel uit van de Hard Rock keten, waarbij hun hotels en eetcafé's  ingericht zijn met memorabilia uit de muziekbusiness waarbij de "rock"-muziek natuurlijk niet ontbreekt. Doordat het Hard Rock Hotel ver van de strip ligt kunnen de bezoekers gratis gebruik maken van "Hard Rock Shuttle", pendelbusjes die je ophaalt en weer wegbrengt volgens een vaste route.

In zowel 2000 en 2006 hebben een aantal keer lekker gegeten in het Hard Rock Café dat voor het Hard Rock Hotel ligt. Vergeet niet bij het betalen van de rekening te zwaaien met je Tripple A-pas (Via de ANWB te verkrijgen), je krijgt namelijk op je eten alsmede in de Hard Rock Shop 10 procent korting. Helaas geld je tripple A-pas niet voor het Hard Rock Hotel. 

Het Hard Rock Hotel Las Vegas trekt vooral jongere bezoekers aan die graag van muziek genieten en willen feesten. Dit kan gedurende de verschillende optredens van artiesten of gewoon bij het zwembad. Ja, rondom het zwembad gebeurd het allemaal. Dit is the place to be; party, fun, boys, girls, beautiful bodies & .....

Wat is er nog meer te zien?
Natuurlijk telt dit hotel ook verschillende restaurants, winkels. Ook hier kunnen de bezoekers genieten van diverse shows/optredens.


Copyright © I Love Las Vegas. All rights reserved.